Procit
 
property and citizenship in developing societies

Udvendige vinduesfilm sættes på ydersiden af vinduet. Solfilm Exteriør Film er en udvendig film, der fysisk sættes udenfor på glasset og vinduet, i modsætning til traditionelle solfilm, der monteres på indersiden af vinduet. Det kan være en sølvreflekterende film med en 25% lysgennemgang, der er designet til udvendig brug. De senere år har den udvendige solfilm blevet mere og mere anvendt, og nu anses udvendig solvarmeregulering på vinduet meget almindeligt.

At sætte solfilm på dine vinduer er et godt alternativ til gammeldags gardiner / persienner, , idet varmen ikke rammer rummet. Udendørs spejl sølv privatliv vindue film fungerer ved at spejle på den side der har mest lys.

 

Jo flere vinduer der er i dit hjem eller bygning, jo større er fordelene ved at installere solfilm.

En almindelig sølv spejl vinduesfilm kan hjælpe med at reducere varme og blænding med op til 80%. Vinduespil er en tynd lamineringsfilm, der kan installeres udvendigt på glasoverflader i boliger og erhvervsbygninger.

Bemærk: Spejlfilm er blot et andet navn til reflekterende vinduesfilm.

Alt efter hvor meget tagmaling du køber, koster en effektiv og god tagmaling mellem 1100-1400 kr. pr. 10 L. Bor du i et hus med et tag på over 100 m2 skal du derfor regne med at købe for 8.000-10.000 kr. kr tagmaling for det optimale resultat. Hvis du skal have en professionel til at gøre det koster det typisk 20.000 kr. for en omgang rens og maling.


Updated January 2017

Webmaster: info@ifro.ku.dk